Haber

AK Parti Bozüyük’te miting gibi açılış

Pazaryeri Gündemi/(BİELCİK İGFA)
14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesi Bilecik AK Parti miting havasında Bozüyük’te seçim bürosu açtı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın katıldığı seçim bürosunun açılışına Bozüyüklü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seçim dairesinin açılış konuşmasında CHP Bozüyük Belediyesi’ni eleştiren Eski Sağlık Bakan Yardımcısı AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, “Beyefendi yolları daraltıyor, nostaljik tren yapacak ama hemşehrilerim. Bozüyüklü trajikomik bir eser yaptığını söylüyor. Öte yandan bir heyet Cumhuriyet meydanında formlar çizmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okunu işaretledi. Bugün buradayız, o meydanda değil, bunun için varız. Önder Bey, Bozüyük’e giderseniz Atatürk’ün unsurlarını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin inkılaplarını anlatan o altı oku yapın ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne yapın. Atatürk’ün partisinden uzaklaştılar. Onlara kimin takviye verdiğini de biliyoruz. Bozüyüklü hemşerilerimin vatansever, vatansever ve devletsever olduklarını düşünüyorum. O yüzden burada farklı görüşlere sahip olsalar da, farklı siyasi partilere oy verseler de Cumhurbaşkanlığı noktasında bu ülke için çalışan Cumhurbaşkanımız için gereğini yapacaklarına inanıyorum.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, “Bozüyük’e yabancı değilim. Hızlı tren yapılırken Bozüyük’te adım atmadığım bir karış toprak kalmadı. Hızlı tren istasyonunu yaparken, beş kilometrelik tünelleri yaparken hep misafir olduk. Sizlere en keyifli hizmetleri sunduk. Hızlı treninizi getirdik, bölünmüş yolunuzu yaptık sonra belediye başkanımız şahit. Bozüyük’ten Kütahya’ya giden hızlı tren, Bozüyük’ten Bilecik’e giden, Bozüyük’ten Eskişehir’e giden hızlı tren, tünele giden hızlı tren viyadüğü, bir yerde yol kavşağı, oraya baktığımda dedim ki, ey Bozüyüklüler, burası San Not Francisco, Burası Bozüyük. Bozüyük aslını bilir, Şehy Edebali’nin torunlarından gelir, Bozüyük yiğitlerin memleketi, üç kıtaya hükmeden Osmanlı’nın torunlarının yaşadığı yerdir.” 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Eldemir ve Hüsnü Ersoy.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu